A gépjármű veszélyes üzem.

Aki nap, mint nap autóval közlekedik, minden nap ki van téve a balesetveszélynek, hiszen bármennyire is jól vezet, mások hibájából is történhet tragédia. A baleseteket megakadályozni nem tudjuk, de egy jó biztosítással anyagi segítséget nyújthatunk szeretteinknek.

Közúti baleseti statisztikák:
A 19.548 közúti balesetet szenvedett személyből 605-en haltak meg az utakon, 4.921-en súlyos, és 14.057-en könnyű sérüléseket szenvedtek. Összesen 1.622 személy okozott ittas állapotban személysérüléses közúti balesetet. Az összesen regisztrált 16.248 baleset okai között első helyen emelhető ki a gyorshajtás (4.067 eset), másodikként az elsőbbségi jog meg nem adása (3.592 eset), harmadikként pedig a kanyarodás szabályainak be nem tartása (2.247 eset). (forrás: ORFK; KSH)

 

Ne bízza a véletlenre saját és családja biztonságát! Csatlakozzon Ön is a Nelson Zrt csoportos biztosítási programjához!
 
Termékelőnyök:

· Egyéni biztosítás csoportos díjakon
Egyéni biztosítás, a csoportos biztosítások díján, akár napi 18 forintért.[1]

· Kiterjeszthető az egész családra
Családi csomagban a gyermekek 50%-os kedvezménye mellett, 10% kedvezmény jár a szülőknek.

· Magas biztosítási összeggel is elérhető
Több milliós biztosítási összeggel is megköthető, akár napi 66 forintért.**

· Értékálló védelem
A megkötött biztosításai minden évben aktualizálásra kerülnek, így időtálló védelmet jelentenek.

· Stabil Biztosító partner
Az önrészére a szolgáltatást Magyarország egyik vezető biztosítója nyújtja.

· Kényelmes díjfizetés
Önnek csupán egyszer, a biztosítás igénylésekor kell megadnia a felhatalmazást a biztosítási díjak beszedésére. Ezt követően Önnek a díjfizetés kapcsán nincs teendője.

· Egyszerűen és gyorsan köthető
Nincs szükség orvosi vizsgálatra vagy egészségügyi kérdőív kitöltésére, így a szerződéskötés mindössze pár percet vesz igénybe.

Tovább a díjszámításra[1] A legalacsonyabb választható balesetbiztosítási csomagunk napi 18 forintos díjért cserébe 4.000.000 Ft baleseti halál és 4.000.000 Ft baleseti rokkantság szolgáltatást tartalmaz. Kérjük, szerződéskötés előtt figyelmes tanulmányozza a biztosítási feltételeket, melyeket ITT érhet el.

 

** Felhívjuk figyelmét, hogy legmagasabb választható balesetbiztosítási csomagunk napi 67 forintos díjért cserébe 15 millió forintos kifizetést kínál baleseti halál esetén, míg 15 millió forintos kifizetést kínál baleseti rokkantság, 20.000 Ft-os kifizetést csonttörés esetén, 3.000 Ft-os napi kórházi baleseti térítést, 500.000 Ft baleseti műtéti térítést és 50.000 Ft természetes haláleseti tartalmaz. Kérjük, szerződéskötés előtt olvassa el a biztosítási feltételeket, melyeket ITT érhet el.