• 15 éves alkuszi múlt
  • 16 000 db kezelt szerződés 1.8 milliárd forintnyi állománydíj
  • 26 biztosító 100 féle biztosítás
  • Közel 100 szakmai partner                                          
  • 1000-nél több kár rendezésében való részvétel évente
  • 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég

 A Nelson Biztosítási Alkusz Zrt. független biztosításközvetítőként a vele együttműködő biztosítótársaságok kínálatából megkeresi a megbízója igényeinek leginkább megfelelő biztosítási fedezetet. Tevékenységünkkel az ügyfeleinknek szakértő segítséget nyújtunk, ezzel időt, és energiát takarítunk meg úgy, hogy közben a szolgáltatásunk számukra nem jelent többlet költséget.

Ismerjen meg bennünket!

A Nelson cégcsoport egyik meghatározó cége, a Nelson Biztosítási Alkusz Zrt. 1999 októberében jött létre, hogy kezelje az akkori "anyacég" finanszírozási tevékenysége folyamán bérbe és lízingbe adott eszközök biztosításait, és a cégcsoport tagjainak tevékenysége során kialakult  bővülő üzleti kapcsolatok kiaknázásával szélesítse az ügyfélállományt.

Ügyfeleink száma az évek során fokozatosan növekszik, a megbízóink által fizetett biztosítási díj mára éves szinten meghaladja az 1.8 egymilliárd forintot. Ügyfelünk több száz  kis- és középvállalkozás és több ezer  magánszemély.

Tevékenységünk a lakossági ügyfélkörben gépjármű-, és lakásbiztosítások, valamint személybiztosítások, a céges ügyfeleknél vállalkozói (ipari, mezőgazdasági) vagyon- és felelősségbiztosítások, és csoportos baleset biztosítások.

Működésünk a megbízott biztosításközvetítői hálózatunknak köszönhetően szinte az egész ország területére kiterjed.

Szolgáltatásunk magas színvonalának fenntartásával, az üzleti kapcsolataink folyamatos gondozásával, a partnereink gyors, rugalmas kiszolgálásával kívánunk hosszú távú bizalomra szert tenni a megbízóink körében.

Munkánk során a cég valamennyi alkalmazottja és megbízott partnere szem előtt tartja a minőségközpontú szemléletet.

Célunk, hogy a szolgáltatásunk a megbízóink legnagyobb megelégedettségét szolgálja, ezért a társaság valamennyi munkatársa felé elvárás a minőség iránti elkötelezettség. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük munkatársaink üzleti kultúráját, képzettségét és képességeit, valamint munkafolyamatainkat, illetve alkalmazott módszereinket.

A társaság vezetősége és a munkatársak együttműködnek a célok megvalósítása érdekében.

Ismerje meg részletesen az általunk közvetített biztosítási termékeket és szolgáltatásainkat, és ha ügyfélként, vagy leendő munkatársunkként felkeltettük érdeklődését, személyesen is készséggel állunk rendelkezésére.