„A mi szakértelmünk, az Ön biztonsága.”

  • 15 éves alkuszi múlt
  • 16 000 db kezelt szerződés 1.8 milliárd forintnyi állománydíj
  • 26 biztosító 100 féle biztosítás
  • Közel 100 szakmai partner                                          
  • 1000-nél több kár rendezésében való részvétel évente
  • 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég

 A Nelson Biztosítási Alkusz Zrt. független biztosításközvetítőként a vele együttműködő biztosítótársaságok kínálatából megkeresi a megbízója igényeinek leginkább megfelelő biztosítási fedezetet. Tevékenységünkkel az ügyfeleinknek szakértő segítséget nyújtunk, ezzel időt, és energiát takarítunk meg úgy, hogy közben a szolgáltatásunk számukra nem jelent többlet költséget.

Ismerjen meg bennünket!

A Nelson cégcsoport egyik meghatározó cége, a Nelson Biztosítási Alkusz Zrt. 1999 októberében jött létre, hogy kezelje az akkori "anyacég" finanszírozási tevékenysége folyamán bérbe és lízingbe adott eszközök biztosításait, és a cégcsoport tagjainak tevékenysége során kialakult  bővülő üzleti kapcsolatok kiaknázásával szélesítse az ügyfélállományt.

Ügyfeleink száma az évek során fokozatosan növekszik, a megbízóink által fizetett biztosítási díj mára éves szinten meghaladja az 1.8 egymilliárd forintot. Ügyfelünk több száz  kis- és középvállalkozás és több ezer  magánszemély.

Tevékenységünk a lakossági ügyfélkörben gépjármű-, és lakásbiztosítások, valamint személybiztosítások, a céges ügyfeleknél vállalkozói (ipari, mezőgazdasági) vagyon- és felelősségbiztosítások, és csoportos baleset biztosítások.

Működésünk a megbízott biztosításközvetítői hálózatunknak köszönhetően szinte az egész ország területére kiterjed.

Szolgáltatásunk magas színvonalának fenntartásával, az üzleti kapcsolataink folyamatos gondozásával, a partnereink gyors, rugalmas kiszolgálásával kívánunk hosszú távú bizalomra szert tenni a megbízóink körében.

Munkánk során a cég valamennyi alkalmazottja és megbízott partnere szem előtt tartja a minőségközpontú szemléletet.

Célunk, hogy a szolgáltatásunk a megbízóink legnagyobb megelégedettségét szolgálja, ezért a társaság valamennyi munkatársa felé elvárás a minőség iránti elkötelezettség. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük munkatársaink üzleti kultúráját, képzettségét és képességeit, valamint munkafolyamatainkat, illetve alkalmazott módszereinket.

A társaság vezetősége és a munkatársak együttműködnek a célok megvalósítása érdekében.

Ismerje meg részletesen az általunk közvetített biztosítási termékeket és szolgáltatásainkat, és ha ügyfélként, vagy leendő munkatársunkként felkeltettük érdeklődését, személyesen is készséggel állunk rendelkezésére.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Referenciák

Társasházak, lakásszövetkezetek

Önkormányzatok

Mezőgazdaság

Ipari vállalkozások

Szolgáltatók